Izvor: Happy BSC
07.03.2024 u 16:52
1

OVA ŠPANSKA LEPOTICA JE ZALUDELA MBAPEA: Gola je pozirala u kadi, samo joj PENA prekriva telo (FOTO)

Španski mediji su otkrili da je Mbape na Instagramu počeo da prati ovu lepoticu, pa se uveliko spekuliše da su u vezi

Kilijan Mbape je nedeljama u centru pažnje, svi čekaju njegov prelazak iz PSŽ-a u Real Madrid, a posebno jedna španska lepotica.

Francuski fudbaler navodno je u vezi sa Lolom Indigo, španskom pevačicom i plesačicom. Španski mediji su otkrili da je Mbape na Instagramu počeo da prati ovu lepoticu, pa se uveliko spekuliše da su u vezi.

Fudbaler Pariz Sen Žermena na Instagramu prati samo 413 profila, koji su uglavnom povezani sa sportom, pa je detalj da je i Lola među njima posebno privukao pažnju. Mbape je napravio pravu pometnju, jer će od leta, kako stvari stoje, konačno obući dres Reala, sad španski mediji bruje i o njegovog ljubavnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)


Lola, inače rođena u Madridu, 2025.godine će održati koncert na stadionu Reala „Santiago Bernabeu“, pa Mbape neće morati da ide daleko da bi bio sa devojkom. Lola je 2017. godine učestvovala u španskom rijalitiju „Operacija trijumf“, bila je prva koja je eliminisana, ali je nakon toga snimila singl koji je postao hit u Španiji i bio na trećem mestu najpopularnijih. Tokom minulih nekoliko godina osvojila je brojne muzičke nagrade, a 2019. dobila je nagradu za najbolju pevačicu u Španiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)


Lepu Lolu na Instagramu prati 2,3 miliona fanova, a pored fotki i video klipova sa nastupa, iznenadi ih provokativnim fotkama u minijaturnom kupaćem kostimu ili iz kade, koja podiže pritisak, jer je Lola gola, samo pena prekriva intimne delove tela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVA ŠPANSKA LEPOTICA JE ZALUDELA MBAPEA: Gola je pozirala u kadi, samo joj PENA prekriva telo (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter