Izvor: ALo
15.04.2024 u 21:48
0

ZNALI SMO DA STE UZ NAS: EVROPSKA SILA protiv ULASKA LAŽNOG KOSOVA u SE – „OSTAJEMO PRI SVOM STAVU“

Ministarstvo spoljnih poslova Španije potvrdilo je za Kljan Kosova da će ta zemlja zadržati svoju poziciju prema Prištini po pitanju članstva u Savetu Evrope, odnosno da će biti protiv.

„Što se tiče Komiteta ministara, gde je izneta pozicija Španije, ono što možemo da kažemo jeste da Španija ostaje pri svom stavu o tzv. Kosovu“, kaže se u odgovoru, u kojem uz Kosovo stoji fusnota.

Navodi se da Španija, takođe, ne vidi drugi način za rešavanje sporova između tzv. Kosova i Srbije, osim dijaloga, zbog čega Madrid podržava dijalog kojem posreduje visoki predstavnik Evropske unije.

Parlamentarna skupština Saveta Evrope sutra će glasati o članstvu tzv. Kosova.

‘AJMO SRBIJO, KOSOVO JE NAŠE: BEOGRAD podneo 10 amandmana na tekst preporuke za prijem LAŽNE DRAŽVE u SE

Odbor za pravna pitanja i ljudska prava PSSE danas je podržao nacrt mišljenja o članstvu tzv. Kosova u Savetu Evrope.

Ipak, na tekst preporuke za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope, srpska delegacija podnela je 10 amandmana, a među njima i jedan kojim se traži odlaganje odluke o zahtevu za članstvom tzv. Kosova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter