Izvor: Happy BSC
07.03.2024 u 17:47
1

ŠOK NA TERENU: Legendarna sportistkinja se srušila na terenu i završila u bolnici

Lunde će uskoro proslaviti 44. rođendan i u bogatoj karijeri ima čak 63 medalje iz klupske i reprezentativne karijere

Katrin Lunde, jedna od najtrofejnijih rukometnih golmanki svih vremena, završila je u bolnici kada je joj je u toku meča pozlilo. Ona se u 21. meča njenog Vajpersa iz Kristijanstanda protiv Romarike Ravensa uhvatila za stativu i sela na parket.

Svi su ostali u šoku u dvorani, usledila je brza reakcija na terenu, a Lunde je odvedena u bolnicu. Srećom, prve najave govore da je u pitanju samo pad krvnog pritiska.

Lunde je u razgovoru sa ljudima iz kluba rekla da se dobro oseća.

– Urađeni su testovi da se proveri da nije ništa drugo do pad krvnog pritiska. Nema naznaka nečeg ozbiljnog i svi dosadašnji testovi su pozitivni. Očekuje se da će Katrin za kratko vreme doći kući – rekao je funkcioner Morten Jorgensen za TV2.

Meč, ako je to bitno, završen pobedom Vajpersa 33:27.

Lunde će uskoro proslaviti 44. rođendan i u bogatoj karijeri ima čak 63 medalje iz klupske i reprezentativne karijere, među kojima su šest evropskih zlata, dva olimpijska i dva svetska sa Norveškom, uz čak sedam Ligi šampiona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOK NA TERENU: Legendarna sportistkinja se srušila na terenu i završila u bolnici”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter