Izvor: Kurir.rs
06.07.2023 u 18:59
0

SENZACIJA NA VIMBLDONU I ODLIČNE VESTI ZA NOVAKA: Ispao Đokovićev projektovani rival u polufinalu!

Kasper Rud četvrti teniser sveta i četvrti nosilac na Vimbldonu ispao je u drugom kolu Grend slema u Londonu.

Norvežanin je poražen od domaćeg tenisera Lijama Brodija rezultatom 3:2, po setovima 6:4, 3:6, 4:6, 6:3, 6:0.

Rud je vodio 2:1 u setovima, imao sve u svojim rukama, a onda je potpuno pao u naredna dva seta i trenutno 142. teniser sveta ga je izbacio nošen podrškom publike i sjajnom igrom.

ZAR BAŠ TAJ DEO DA ZAKAŽE?! Đoković se požalio posle meča: Nezadovoljan je segmentom u kojem je NAJBOLJI NA SVETU!

Ovo su odlične vesti za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića pošto je žrebom bilo projektovano polufinale između Novaka i Ruda

Kasper Rud definitivno ne ume da igra na travi, gde do prošle godine nije imao nijednu pobedu na Vimbldonu. Igrao je ove godine finale sa Novakom Đokovićem na Rolan Garosu, a proške sezone sa Nadalom takođe na Rolan Garosu i Alkarazom na US openu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter