Izvor: Sportal.rs
14.08.2023 u 19:01
0

„IZBACITE NACISTE IZ FUDBALA“: AEK poslao SNAŽNU poruku pred meč sa Dinamom

Napetost između fudbalskih klubova Dinama i AEK-a kulminira kako se bliži prva utakmica trećeg kola kvalifikacija Lige šampiona, zakazana za utorak u 20 časova u Zagrebu.

Iako bi stadion Maksimir trebalo da bude epicentar sportskih zbivanja, pažnja i dalje privlači dramatična serija događaja koja se odvijala prethodnih dana u Atini.

Uobičajeno bi ova utakmica u Zagrebu bila drugi deo dvomeča, ali prva utakmica u glavnom gradu Grčke je bila odložena zbog tragičnog ubistva grčkog navijača Mihalisa Kacurisa.

Kako se bliži trenutak susreta u Zagrebu, dešavanja u Atini i dalje ostaju u centru pažnje. Pred sedištem UEFA-e u Nionu, pojavio se transparent koji je postavila grupa navijača AEK-a iz Ciriha.

UZNEMIRUJUĆE: Poslednja fotografija ubijenog NAVIJAČA AEK-a, dok kolabrira pred kioskom (FOTO)

Transparent nosi snažnu poruku: 

– Izbacite naciste iz fudbala.

Ovaj potez predstavlja odraz njihovih emocija usmerenih prema Dinamu i fudbalskom svetu u celini povodom smrti navijača.

Njihov zahtev za izbacivanjem Dinama iz Lige šampiona ozbiljno dodatno komplikuje situaciju i stvara dodatnu napetost uoči ovog susreta. 

S druge strane, navijači su takođe iskazali svoju solidarnost i saosećanje prema porodici i prijateljima tragično nastradalog Kacurisa.

Drugi transparent postavljen na istom mestu posvećen je njegovoj uspomeni, ukazujući na to da je i dalje prisutna duboka tuga u fudbalskom svetu zbog gubitka jednog od navijača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter