Izvor: SK
29.12.2023 u 09:01
0

JANIS SFEROPULOS: „U Evroligi se ovako ne pobeđuje“

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos očekuje da će njegova ekipa u nastavku sezone biti mnogo konkurentnija.

Grčki sručnjak je posle poraza od Panatinaikosa u „OAKA“ dvorani rezultatom 82:65 istakao da očekuje da ekipa vremenom prihvati njegov sistem rada, kao i da će Nikola Topić i Fredi Gilepsi osvežiti tim.

IDE U ILEGALU: Kad završim karijeru voleo bih da me niko ne zna

Čestitam Panathinaikosu na pobedi. Igrao je bolje od nas i pošteno je pobedio. Za nas je bilo važno da ostanemo u utakmici do kraja. U napadu mnogo puta nismo donosili prave odluke. Napravili smo 14 grešaka za 12 asistencija i to sve govori. U Evroligi se tako ne pobeđuje. Doveli smo utakmicu do minus osam u jednom trenutku, ali nismo igrali dobre obrane i napade koje smo želeli. Kraj je prvog dela Evrolige i mi nastavljamo,“ izjavio je Sferopuilos.

Zvezda nastavlja sa učinkom 6-11, a 2. januara naredne godine ide u goste Fenerbahčeu, koji je večeras bio bolji od Efesa u gradskom derbiju.

„Ekipa pokušava da uđe u moj sistem i da igra sa mojim razmišljanjem i u obrani i u napadu. Jedna stvar koju moramo da poboljšamo je kontinuitet. Moramo imati više kontinuiteta i u obrani i u napadu, ali i iz utakmice u utakmicu. Napravili smo dve promene u ekipi sa igračima koje smo želeli. Naravno da im treba vremena da uđu u tim, ali i Topić i Gilespi će nam pomo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter