Izvor:
29.12.2023 u 11:38
0

OVAKAV RAT NIKO NIJE OČEKIVAO: Sad je stvarno kraj PUKLA je ljubav!Ivana Španović i Marko Vuleta ratuju javno

Ivana Španović i Marko Vuleta prolaze kroz turbulentan periodu u kome su stavili tačku na svoj brak.

Razvod koji je u toku vuče sa sobom i brojne posledice. Pa, je tako „nestala“ većina zajedničkih fotografija sa Ivaninog i Markovog Instagram profilu.

Otišli su i korak dalje – obrisali su komentare koje su jedno drugom pisali, a onda su se i otpratili sa ove društvene mreže, a verovatno i blokirali pošto nema više tagova na starijim preostalim fotografijama…

Podsetimo, Ivana se u septembru 2021. godine zaklela na večnu ljubav Marku na bajkovitom venčanju koje je bilo organizovano samo za najuži krug ljudi.

 

Iako su joj mnogi predviđali brak sa prethodnim verenikom, sportisktinja je tu vezu dugu deset godina raskinula i ubrzo upoznala fitnes instruktora Marka Vuletu koji joj je vratio veru u ljubav.

Međutim, to mnoge stvari nisu štimale, pa je posledica svega bio razvod posle samo dve godine.

Marko prati i dalje samo „fan stranice“ Ivane Španović. Dok srpska atletičarka nema više nikakvog kontakta sa nekadašnjem izabranikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter