Izvor: Kurir.rs
10.10.2023 u 10:00
0

NIKOLA POMERI SE, OVAKO SE IGRA ODBRANA: Jokić dobio LEKCIJU na treningu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa počeli su pripreme za narednu sezonu u kojoj će imati zadatak da odbrane NBA tron.

JOKIĆ „ZAPALIO“ MAŠTU NAVIJAČA: Denver će odigrati meč u Srbiji?

Nikola Jokić i ekipa žele još jedan prsten, ali će konkurencija biti paklena, pa je Majk Meloun rešio da spremi ekipu na pravi način. Nagetsi posebnu pažnju posvećuju odbrani, a situacija sa jednog od treninga nasmejala je čitavu Ameriku, ali i „zapalila“ planetu.

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama vidi se kako trener Majk Meloun, nezadovoljan zalaganjem pojedinih igrača u odbrani, odguruje Nikolu Jokića sa terena i postavlja se u defanzivni stav.

Pomerio je Meloun svog najboljeg igrača sa terena i pokazao njemu, ali i svim ostalim košarkašima kako očekuje da se igra odbrana, te je dokazao sa kojom energijom pristupa svakom treningu.

Jokić je na ovo reagovao sjajno, pomerio se, a zatim sa osmehom na licu ispratio lekcije svog trenera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter