Izvor: SPORT.ALO
18.02.2024 u 10:03
0

JOKIĆ NAKON DUGOG RAZMIŠLJANJA ZNA KOME BI POVERIO KONJE: Izgovorio ime OVOG čoveka, mnoge je iznenadio

Nije tajna da je Srbin veliki zaljubljenik u konje i konjički sport

Nikolu Jokića naredne noći čeka Ol-star utakmica u Indijanapolisu, a ovih dana imao je niz razgovora sa predstavnicima medija, tokom kojih je bilo i interesantnih pitanja.

Novinarka Kejti Vindž sedela je sa njim na intervjuu i prošla kroz niz tema. Jedan odgovor je napisala na društvenim mrežama:

– Nikolu Jokića pitali su koji je igrač kome bi poverio svoje konje. Trebalo mu je čitav minut da razmisli i onda je konačno odgovorio – Eron Gordon.

Jokić i Gordon su saigrači u Denveru, zajedno su prošle sezone osvojili titulu, a tokom leta družili su se i u Somboru na hipodromu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter