Izvor: BSC Happy
02.10.2023 u 21:59
1

JOKIĆ PROGOVORIO: O mundobasketu reprezentaciji i Olimpijskim Igrama u Parizu, AS Denvera nikad iskernije

Srpski košarkaš Nikola Jokić doputovao je u Ameriku gde čeka novu sezonu u dresu Denver Nagetsa.

Jokić je bio na predstavljanju ekipe Denvera za sezonu u kojoj će braniti titulu prvaka NBA lige.Nikola letos nije igrao na Mundobasketu za selekciju Srbije, pošto je bio istrošen i emotivno i fizički upravo pohodom na titulu sa Nagetsima.

„Uvek je dobro videti momke, neka stara, ali i neka nova lica. Sve je u redu“, rekao je Jokić koji je došao u dvoranu u šortsu i delovao je maksimalno opušteno.

Bio je dovoljno opušten i da se ubaci u izjavu saigrača Džamala Mareja kog je začikavao jer je Srbija u polufinalu Mundobasketa pobedila Kanadu. Kanađani su bili oslabljeni neigranjem Mareja.

„Ma, znao sam da će Srbija da ih pobedi i odustao“, našalio se centar i najbolji igrač kluba iz Kolorada.

Sada kada se odmorio i kada mora da razmišlja o 25. oktobru i prvom meču sa Los Anđeles Lejkersima, dobio je pitanje i o učešću na Olimpijskim igrama u Parizu.

„Prijatelju, to je tek za godinu dana, videćemo šta će sve dotad biti“, rekao je Jokić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JOKIĆ PROGOVORIO: O mundobasketu reprezentaciji i Olimpijskim Igrama u Parizu, AS Denvera nikad iskernije”

  1. па где су вам коментари да их сви виде??? 50 пута сам послао коментар а НИКАДА нисам видео ниједан други?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter