Izvor: Kurir
10.02.2024 u 11:46
0

KOMEMORACIJA DEJANU MILOJEVIĆU: Srbija se oprašta od tragično preminule košarkaške legende

Komemoracija povodom smrti Dejana Milojevića održaće se ove subote u 12 časova u Skupštini grada Beograda.

Podsetimo, Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara.

Košarkaški savez Srbije je saopštio da će komemoracija biti održana u subotu, a sahrana košarkaške legende u ponedeljak 12. februara na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Printscreen/Instagram/pbg.news

Šira javnost u Srbiji duboko je pogođena odlaskom velikog Miloja, košarka je izgubila fantastičnog radnika, a ono što je najvažnije, porodica je ostala bez voljenog Dekija.

Milojević je ostavio veliki igrački trag u Partizanu, klubu u kojem je i završio karijeru, pre nego što je postao trener. Od 2012. do 2020. godine je vodio Megu, zatim je postao trener Budućnosti, a 2021. otišao je u NBA gde je radio kao bliski pomoćnik Stivu Keru u Golden Stejtu sa kojim je postao šampion 2022. godine.

JOKIĆ POKAZAO ZUBE: Srpski as izgubio živce, pa svima pokazao svoju veličinu!

Vest o njegovoj smrti odjeknula je širom planete, a prizore sa oproštaja Partizana i njegovih navijača iz Beogradske arene gledali su i košarkaši Voriorsa, ekipe koja je i sama odala poslednju počast Milojeviću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter