Izvor: Sportal.blic.rs
25.10.2023 u 18:58
0

ALEKSA I TEO SPREMNI ZA DERBI: Našli se među igračima sa najboljim učinkom u ABA ligi

Avramović je bio najbolji skorer, a Teodosić se istakao u asistencijama

ABA liga je tradicionalno nakon odigranog četvrtog kola istakla košarkaše koji su imali najbolji učinak po kategorijama postignutih poena, skokova, asistencija i ukradenih lopti. Na listi su se našla i dva igrača večitih rivala.

Najbolji poenter je tako bio Aleksa Avramović, koji posle meča sa Megom nije imao razlog za osmeh na licu pošto je njegov tim izgubio autokošem Uroša Trifunovića. Sjajni Aleksa je meč završio sa 26 poena i niko u ovom kolu nije imao više.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Sa druge strane, magični Miloš Teodosić iz Crvene zvezde je bio daleko najbolji asistent, pošto je na gostovanju FMP-u u Železniku stigao da upiše deset podeljenih lopti.

OBRADOVIĆ BESAN: Neću da pričam o pojačanjima dok gledam ove strahote

Kada je reč o najboljem skakaču kola, Šon Džons iz Cedevita Olimpije uspeo je da se domogne čak 15 lopti na meču protiv Igokee, dok su po ukradenim loptama Obri Dokins, Džavon Frenklin, Nikola Đurišić i Di Džej Stjuart imali podjednako brze ruke i uspeli da ukradu po tri lopte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter