Izvor: Alo.rs
14.07.2020 u 10:00
0

AUSTRIJANAC PREUZEO ŽALGIRIS: Prvi put u EVROLIGI (FOTO)

Isplivao je u prvi plan pošto je Turčni odbio ponudu.

Novi trener Žalgirisa je austrijski stručnjak Martin Šiler, iako se danima najavljivalo da će na klupu Ertugrul Erdogan. Turčin je kod čelnika litvanskog velikana imao prednost zbog iskustva vođenja timova u Evropi, ali se odlučio da ostane u Galatasaraju. Zbog toga su se čelnici Žalgirisa okrenuli Austrijancu. 

SVE O SPORTU

SRPSKI AS NE ODUSTAJE OD BORBE ZA KOLEGE: Novak traži novac od AMERIKANACA

DANAS JE 90 GODINA OD VELIKE POBEDE NAD BRAZILOM: Za jubilej otkrivamo Vam nove detalje sa legendarnog meča

BRAZILAC UDARIO NA ZVEZDU: Trudnoj supruzi nisu želeli da nađu doktora

Šiler je ove sezone proglašen za trenera godine u NBA razvojnoj ligi, gde već tri sezone vodi Solt Lejk Starse.



Pre toga je bio je pomoćnik u nemačkim Artland Dregonsima i Ludvigzburgu, pomoćnik u austrijskom Velsu, asistent u reprezentaciji Nemačke, a samostalno je vodio Diseldorf i Bergerdorf. Žalgiris je ostao bez trenera pošto je Šarunas Jasikevičijus preuzeo Barselonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter