Izvor: tanjug
09.10.2020 u 17:20
0

BUDUĆNOST U BEOGRADU Partizan je veliki protivnik (VIDEO)

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović, pred debri drugog kola ABA lige protiv Partizana, izjavio je da ih u Beogradu očekuje velika i teška utakmica.

Crno-beli su izgubili od Borca u prvom kolu regionalnog šampionata, dok je Budućnost savladala ekipu Splita, a oba tim sutrašnji susret dočekuju posle pobeda u Evrokupu.

– Velika utakmica i veliki protivnik ispred nas, to je sigurno.Tome doprinosimo i mi našim kvalitetom i ostvaranjem sezone. Treba očekivati jedan spektakl, nažalost bez prisustva publike. Partizan je jedan od najboljih timova u ligi, zadržali su kostur ekipe iz prošle sezone, koji su nadogradili u fizičkom smislu. Čeka nas težak posao. Očekujem da na njihovu čvrstinu odgovorimo, da njihovu fizičku dominaciju na određenim pozicijama svedemo na minimum – rekao je Mijović za klupski sajt.

Košarkaš Vili Rid rekao je da ekipa zna kako treba da igra ako želi da se iz Beograda vrati sa trijumfom.

– Partizan je jak tim, upravo su pobedili u dobroj utakmici i sigurno će ući u meč sa puno energije. Naš cilj je da takođe uđemo sa što više energije, da se „zaključamo“ kao ekipa i ako to uspemo da uradimo možemo se vratiti sa pobedom – rekao je Rid.

Meč između košarkaša Partizana i Budućnosti igra se sutra u Hali sportova „Ranko Žeravica“ od 20 sati i bez prisustva publike.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter