Izvor: Tanjug
02.12.2022 u 20:27
0

ČETVRTA POBEDA U NIZU PRED ISTORIJSKI DERBI Košarkaši Crvene zvezde nadigrali su Virtus 83:74 u 11. kolu Evrolige!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Virtus rezultatom 83:74 (17:23, 25:18, 25:14, 16:19) u meču 11. kola Evrolige.

Ovo je četvrta uzastopna pobeda Crvene zvezde u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Ognjen Dobrić sa 20 poena, dok je Luka Vildoza dodao 16. Kod gostiju, najbolji je bio Mam Jaiteh sa 15 poena.

Crvena zvezda ima skor od pet pobeda i šest poraza, dok je Virtus zabeležio četiri trijumfa i sedam neuspeha. Virtus je bolje ušao u meč i prvu četvrtinu italijanski klub je dobio rezultatom 23:17. „Crveno-beli“ su zaigrali angažovanije u nastavku utakmice, a prvih 20 minuta domaći košarkaši su dobili rezultatom 42:41. Crvena zvezda je odigrala odlično u trećoj četvrtini, a u poslednji deo meča ušla je s vođstvom od 67:55. Domaći košarkaši su održavali prednost do kraja meča i zasluženo su stigli do pobede.

Damir Mikec „upucao“ zlato, a Zorana Arunović srebrno odličje na završnom turniru sezone Svetske streljačke federacije!

Virtus je igrao bez srpskog košarkaša Miloša Teodosića, koji je suspendovan na dve utakmice zbog vređanja sudija na meču sa Efesom.

Crvena zvezda će u narednom kolu gostovati Partizanu, a to će biti prvi „večiti derbi“ beogradskih klubova u istoriji Evrolige.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter