Izvor: Sportal.rs
04.08.2023 u 14:16
1

DESNA RUKA NAŠEG KAPITENA: Ona je NAJVEĆA podrška Bogdanu Bogdanoviću, a nije mu devojka

Bliž nam se Mundobasekt, a sve oči su uprte u našu selekciju koja uprkos brojnim otkazima može da se pohvali pravim kapitenom. Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović preuzeo je traku od Vladimira Lučića i u Manili će imati priliku da pokaže svoje liderske sposobnosti.

Njegova reprezentativna karijera obiluje trenucima kada je premašio granice i uvek je spreman da se odazove pozivu selektora. Svojom predanošću i igračkom veštinom, nije iznenađujuće što je Svetislav Pešić prepoznao je Bogdanov potencijal i imenovao ga novim kapitenom.

Njegova hrabrost i vođstvo na terenu mogli bi da budu ključni faktori za uspeh našeg tima. Njegova sposobnost da donese prave odluke u ključnim trenucima igre i inspiriše svoje saigrače će biti od suštinskog značaja za našu reprezentaciju.

SRBIJO, POKLONI SE: Naježićete se od reči Bogdana Bogdanovića

Ali, Bogdanovića ne krase samo osobine koje pokazuje na parketu. Naime, Bogdan je veoma vezan za porodicu koja mu je i najveća podrška. Ističe se njegova mlađa sestra Bojana koja se zajedno sa njim i preselila u Ameriku.

Koliko je Bojana uključena u Bogdanovićevu karijeru vidi se i iz njenjog angažovanja u vođenju kampa i fondacije, a oboje predstavljaju pravi uzor mladima jer daju sve od sebe da budu deo humanitarnih akcija i podrške talentovanim mladim sportistima.

Bojana Bogdanović je rođena sestra Bogdana Bogdanovića, ali i njegova desna ruka. Biće mu sigurno i najveća podrška na predstojećem Mundobasketu koji predstavlja još jedan veliki sepenik u njegovoj karijeri jer se ovoga puta stavlja i kapitenska traka!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DESNA RUKA NAŠEG KAPITENA: Ona je NAJVEĆA podrška Bogdanu Bogdanoviću, a nije mu devojka”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter