Izvor:
12.08.2019 u 20:17
0

ĐORĐEVIĆ O TEODOSIĆU: „Još uvek nije otpisan!“

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da i dalje postoji mogućnost da Miloš Teodosić zaigra na Mundobasketu.

Sprski plejmejker Miloš Teodosić obnovio je staru povredu stopala na pripremnoj utakmici protiv Litvanije u beogradskoj Štark Areni, a nove informacije su rekle da je Teodosić pored toga povredio i tetivu.

Bilo je sigurno da će Teodosić neko vreme provesti van parketa, a kružile su i priče da će propustiti čitavo Svetsko prvenstvo, da bi Đorđević, bar za sada, demantovao te glasine.

– Miloš još uvek nije otpisan, pratićemo ga na dnevnoj bazi kako bi procenili da li može da izdrži nastup na Mundobasketu ili ne. Ako ne, biće to veliki udarac za nas – rekao je Đorđević.

Selektor je potvrdio da je Teodosić otputovao za Bolonju kako bi obavio dodatne lekarske preglede, a tamo će u utorak započeti terapiju.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter