Izvor: Tanjug
14.11.2022 u 14:26
0

DUŠKO IVANOVIĆ NOVI TRENER KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE: „Biće teško voditi crveno-bele, ovo je veliki izazov za mene“

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da zna da će biti teško voditi „crveno-bele“, ali je dodao da je za njega srpski i regionalni šampion veliki izazov.

Crvena zvezda je danas predstavila Ivanovića, koji je sa beogradskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor. On je na klupi „crveno-belih“ zamenio Vladimira Jovanovića, koji je juče sporazumno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Znam da će biti teško. Zvezda je klub velike tradicije, veliki izazov za trenera kao što sam ja. Verujem da ovaj tim može da ima pobednički karakter kakav su imale sve moje ekipe. Ja volim košarku i nadam se da ću uživati sa ovim momcima. Pre 50 godina sam bio blizu dolaska u Zvezdu, ali sudbina je htela da studiram, rekao je Ivanović.

On će danas da odradi prvi trening sa novim klubom.

Pratio sam Zvezdu, kao što pratim i druge ekipe iz Evrolige. Znam mnogo, ali ne i dovoljno. Kada krenem da treniram sa momcima, znaću više, poručio je novi trener Crvene zvezde.

Košarkaši Zvezde odložili Makabi zbog utakmice Srbije i Brazila na Mundijalu: Evo kada će „crveno-beli“ ugostiti Izraelce!

Ivanović će na klupi Crvene zvezde debitovati u četvrtak na meču osmog kola Evrolige protiv Asvela.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter