Izvor: Tanjug
01.07.2021 u 14:56
0

EFES PRELOMIO: Micić ostaje još tri godine

Srpski košarkaš Vasilije Micić potpisao je danas novi trogodišnji ugovor sa Efesom, saopštio je zvanično turski klub. Ranije u toku dana Efes je tu informaciju objavio na zvaničnom Tviter nalogu, ali ju je ubrzo uklonio. Nekoliko sati kasnije stigla je zvanična potvrda na klupskom sajtu, a da je Micić stavio potpis, obajvio je i njegov menadžer Miško Ražnatović. „Novi trogodišnji ugovor sa Efesom za Vasu Micića! Dan za pamćenje, između ostalog i zbog potpisa na klupici, usled poštovanja FIBA kovid protokola!“, napisao je Ražnatović na Instagramu, uz fotografiju Micića koji ugovor potspiuje na klupi i sa maskom na licu.

VAŽNO: 

KULA BEOGRAD – ZAVRŠENA! VUČIĆ: Ostvarili smo san

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV MIKE ALEKSIĆA!

VIDOVDANSKA AKCIJA: „Srpska solidarnost“ i ove godine obezbedila pomoć Srbima na KiM

EKSKLUZIVNO SAMO NA HAPPY TV: Krkobabić objasnio kako do kuće na selu za neverovatno malo novca!

PRODUŽEN PRITVOR OLGICI MARKANOVIĆ: Nadrilekarka ostaje iza rešetaka!

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK 1. JUL: Odahnite – danas malo svežije!

Srpski plejmejker u prošloj sezoni vodio je Efes do prve titule u Evroligi, bio je najkorisniji igrač takmičenja, kao i MVP finalnog turnira, a prosečno je beležio 16.3 poena i 4.8 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ:

OD DANAS UKINUT ROMING NA ZAPADNOM BALKANU: Cene niže i za 90 odsto – evo koliko će vas koštati pozivi

TEŠKA POVREDA STEFANA JOVIĆA! Propustiće Olimpijadu?!

SUTRA KONAČNI REZULTATI MALE MATURE: Uskoro popunjavanje liste želja za upis učenika u srednje škole

DRECUN EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Problem na KiM je što sada Amerika smatra Srbiju partnerom!

BOLNICI U ZRENJANINU 30 MILIONA: Pokrajinska vlada izdvojila sredstva za opremanje zdravstvenih ustanova

Micić je član Efesa od 2018. godine, a spekulisalo se da će od sledeće sezone igrati u NBA ligi. Trenutno se nalazi sa reprezentacijom Srbije, gde nastupa na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter