Izvor: Informer
22.04.2022 u 14:57
0

Hoće li sve biti gotovo? Očekivano, Jokić uskoro kod kuće?

Bez nade za Denver.  Sada su iskopali rupu iz koje je nemoguće izaći, Golden Stejt je dobio u Koloradu 118:113 i vodi sa velikih 3:0.

Voriorsi su serijom od 9:2 završili posao i utišali publiku u Denveru, za vikend bi mogli da počiste domaćina.

Da bi otišao u polufinale Denver bi morao da napravi ono što nikome nije nikada uspelo, da okrene 0:3, ukupno 143 puta je taj rezultat bio u plej-ofu i nikada u istoriji nismo videli preokret.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nagetsi su kontrolisali meč do finiša, a onda nisu dali koš u šest napada u nizu. 

Jokić je završio sa 37 poena, 18 skokova, 5 asistencija, 3 ukradene lopte, odličnim procentom šuta, ali kao i obično protiv jakog tima to nije dovoljno.

Pale teške reči: Poznati NBA košarkaš OPLEO po legendarnom Divcu!

Aron Gordon je dodao 18 poena, imao je i 12 skokova, ostatak tima prosečan. 

To je razlika, kod gostiju Kari i Pul po 27 poena, Klej Tompson 26, Grin je imao 10 asistencija, ukrao je loptu Jokiću u jednom od odlučujućih napada.

Ni domaći teren nije neka prednost za Voriorse, molili su navijače da ne prodaju karte gostujućim fanovima, ali Denver je više pobeda ove sezone ostvario na strani nego u Bal Areni. 

Hoće li za vikend sve biti gotovo, ili Jokić može da produži seriju i vrati je na Pacifik?

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter