Izvor: Alo.rs
11.09.2020 u 09:05
0

JOŠ JEDNA POBEDA: Lejkersi na korak do finala Zapada

Rokitsi nisu imali rešenje za raspoloženi tandem kluba iz Los Anđelesa.

Glavni kandidati za osvajanje šampionske titule, Los Anđeles Lejkersi, poveli su 3:1 u polufinalnoj seriji Zapada protiv Hjuston Rokitsa. „Jezeraši“ bili su prilično ubedljivi u četvrtom meču i lako su stigli do pobede 110:100.

U redovima Lejkersa najefikasniji je bio Entoni Dejvis koji je završio duel sa 29 poena i 12 skokova, a uz to je imao i pet asistencija i dve blokade. Dabl-dabl zabeležio je i Lebron Džejms sa 16 poena i 15 skokova, a jedna asistencija ga je delila od tripl-dabl učinka. Imao je Džejms i dve ukradene lopte. Aleks Karuso ubacio je 16 poena, a dvocifren je u dve kolone bio i Radžon Rondo sa 11 poena i deset skokova, uz osam asistencija.

SAZNAJTE I OVO

OGLASIO SE ĐURIĆ: Nema sporazuma bez Zajednice srpskih opština!

UŽAS I JEZA NA BATROVCIMA: Carinici zaustavili prazan kombi, kada su ga detaljno pregledali videli su OČI, ali to NIJE SVE! (VIDEO)

SRPSKI TENISER DOŽIVEO PORAZ: Lajović eliminisan od 118. igrača na ATP listi!

U Hjustonu je najubedljiviji bio Rasel Vestbruk sa 25 poena, Džejms Harden je postigao 21 poen uz deset asistencija i četiri skoka, uz dve ukradene lopte i tri blokade, ali i šut iz igre dva od 11 za dva i jedan od šest za tri. Pogodio je 16 od 20 slobodnih bacanja.

Sledeći meč, moguće i poslednji u seriji, Lejkersi i Rokitsi igraju već u petak na subotu, pola sata posle ponoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter