Izvor: Novosti.rs
11.09.2020 u 14:05
0

NBA LIGA ODLOŽILA POČETAK SEZONE: Evo do kada se neće igrati utakmice

Početak nove sezone u košarkaškoj NBA ligi biće odložen.

SAZNAJTE I OVO

Radnik na salašu otkrio SVE detalje o INCIDENTU sa Strugarom!

ANA GLIGIĆ OTKRIVA ZANIMLJIVU STVAR: Vlasnici mačaka su u prednosti kada je u pitanju oboljevanje od korone

JOŠ JEDNA POBEDA: Lejkersi na korak do finala Zapada

Upravni odbor Lige doneo je odluku da početak koji je zakazan za 1. decembar bude otkazan, preneo je portal „The Athletic“. Kako se navodi „u NBA ligi ništa se neće desiti pre Božića“.

NBA će pomeriti i draft za 2020. godinu, koji je trebalo da se održi u junu, ali je zbog panemdije pomeren na 18. novembar.

Pomeranjem drafta NBA i sindikat igrača imaće vremena za unošenje nekih amandmana u kolektivni ugovor i dogovore oko plata za sezonu 2020/21, prenosi ESPN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter