Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
03.01.2024 u 23:30
0

KALINIĆ I VESELI SRUŠILI KRALJA: Barsa nanela PORAZ najvećem rivalu

Sjajna partija srpskog reprezentativca u najvećem derbiju u Španiji.

Košarkaši Barselone slavili su u El Klasiku protiv najvećeg rivala Real Madrida sa 83:78 i tako naneli „Kraljevskom klubu“ tek drugi poraz ove sezone u Evroligi.

Najveći doprinos u ovoj pobedi Barse dali su srpski reprezentativac Nikola Kalinić, koji je imao 13 poena, 2 skoka i 5 asistencija, gde je iz igre šutirao 5 od 7, od čega 3 od 3 za tri poena.

Kalinić je dirigovao igrom svog tima, proveo je najduže vremena na parketu i u bitnim momentima je donosio dobre odluke.

Igrač meča ipak je bio Jan Veseli, koji je postigao 27 poena uz četiri skoka.

Kod Real Madrida je najbolji bio Džanan Musa sa 19 poena, dok je Mario Hezonja jedini bio još dvocifren pored njega sa 16 poena uz 5 skokova.

Uspela je Barsa u poslednjoj deonici da napravi razliku od 12 poena, Real se nije predavao i spustio je razliku na pet poena na dva minuta do kraja, a imao je Musa i šut za tri da spusti na samo dva poena razlike, ali je promašio.

JOKIĆ DOBIO ČUDNO PITANJE: Njegov odgovor je hit, svi „crkli“ od smeha

Usledila je trojka Laprovitole, posle koje je faktički bilo sve rešeno.

Real je i dalje ubedljivo prvi na tabeli sa 16:2, dok je Barsa sada treća sa 12:6.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter