Izvor: Happy BSC Portal/B92.rs
04.01.2024 u 01:45
0

OBRADOVIĆ NAJAVIO DOBAR DERBI, PA POHVALIO TOPIĆA: Pokazuje dozu zrelosti, izuzetno dobro i pametno igra

Trener košarkaška Partizana Željko Obradović izneo je utiske pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom, koji se igra u četvrtak od 20 časova.

Partizan gostuje Crvenoj zvezdi u meču 19. kola Evrolige i biće to treći večiti derbi ove sezone – drugi u Evroligi.

Pred utakmicu, očekivanja je izneo Željko Obradović.

– Najveći rival. Odigrali su veoma dobro protiv Fenerbahčea, mi protiv Asvela, tako da se nadamo da će biti dobra utakmica. Igrači poznaju ambijent dvorane, ali biće drugačije, jer nam je to prvi put da gostujemo. Treba biti skoncentrisan. Svi su dobro sem Zeka Ledeja, koji nije trenirao, Uroš Trifunović je počeo u uobičajen ritmu, dok Aleksa Avramović radi sa loptom. Zdravstvena situacija biće ista kao i protiv Asvela – rekao je Obradović.

Printscreen/Twitter/@PartizanBC

Dotakao se Željko Obradović i Nikole Topića.

Igra odlično, već u ovim godinama pokazuje neuobičajenu dozu zrelosti i mislim da će biti visoko plasiran na NBA draftu. Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. Izuzetno dobro i pametno igra, zaključio je Žoc.

Jedna dobra i jedna loša vest pred derbi

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 sati gostuju Crvenoj zvezdi u drugom evroligaškom meču sezone u koji ne ulaze baš „najzdraviji“, s obzirom na to da u sastavu već neko vreme nema Alekse Avramovića, Uroša Trifunovića, a od skoro i Zeka Ledeja.

Partizan je bio ubedljiv protiv Asvela, iako nije mogao da računa na Ledeja, koji ima problem sa povredom kuka od duela sa Žalgirisom, ali ni na Trifunovića.

U ovoj borbi Davida i Golijata crno-beli nisu imali problema zbog skraćene klupe, pošto osim Ledeja i Trifunovića u sastavu već neko vreme nema Alekse Avramovića, ali sa Crvenom zvezdom će im svaki igrač još kako biti potreban.

OBRADOVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Grobari ovo nisu želeli da čuju

Kako je rekao trener Željko Obradović, nije izvesno da li će Ledej biti u timu za okršaj protiv ljutog rivala.

– Ne znam, on je imao veliki hematom, procena je bila da je nemoguće za ovu utakmicu, videćemo kako će se osećati sutra ili na treningu u četvrtak, pa ćemo videti i doneti odluku.

Na treningu koji je održan u sredu u Areni, Zek Ledej nije mogao da trenira, ali se ekipi konačno priključio Uroš Trifunović, što znači da se Partizan ipak nije skroz „iskobeljao“ iz problema sa zdravstvenim bilansom ekipe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter