Izvor: BSC HAPPY
10.04.2023 u 12:30
0

KREĆE SPEKTAKL! POZNATI SVI PAROVI, evo ko na koga ide u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu!

Završen je prvi deo takmičenja NBA lige, a pred plej-of košarkaški Denver Nagetsa su prvi na Zapadu, a Milvoki Baksi na Istoku.

Ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju uzbudljiv nastavak u NBA ligi. Dobili smo sve parove plej-ina i plej-ofa za 2023. godinu.

Kada je Istočna konferencija u pitanju, u plej-inu Toronto Reptorsi dočekuju Čikago Bulse, dok Majami Hit ide na Atlanta Hokse. Pobednik duela između Hita i Hoksa ide na sedmo mesto, a poraženi se takmiči sa pobednikom iz meča Toronto/Čikago za osmu poziciju.

Ko bude bio osmi sastaće sa Milvoki Baksima, dok bi sedmoplasirani tim išao na Boston Seltikse. Dakle trećeplasirana Filadelfija ide na Bruklin Netse i u verovatno najzanimljivijem duelu prve runde Istoka – Klivlend Kavalirsi će odmeriti snage sa Njujork Niksima.

Što se tiče Zapadne konferencije, u plej-inu igraju Oklahoma Siti Tanderi protiv Nju Orleans Pelikansa i pobednik se za osmo mesto bori sa poraženim iz duela Los Anđeles Lejkers – Minesota Timbervulvs. Pobednik tog susreta obezbediće sebi sedmo mesto.

Dakle, osmoplasirani tim ide na Denver našeg Nikole Jokića i postoji šansa da gledamo duel Alekseja Pokuševskog i MVP-a, a sedmoplasirani tim bi išao na Memfis Grizlise. Tačnije, Denver čeka da vidi kako će se završiti meč Lejkersa i Minesote, pošto bi poraženi iz tog duela mogao da bude njihov prvi rival, ali pod uslovom da pobedi boljeg iz duela Nju Orleansa i Oklahome.

Trećeplasirani tim su Sakramento Kingsi koji će ukrstiti koplja sa aktuelnim šampionom Golden Stejtom. Možda i najzanimljiviji duel prve runde plej-ofa biće Finiks Sansi protiv Los Anđeles Klipersa!

ISTOK, PLEJ-IN:

(9) Toronto – (10) Čikago

(7) Majami – (8) Atlanta

Igra se samo jedan meč

ISTOK, PLEJ-OF:

Milvoki – poraženi iz meča Majami-Atlanta/bolji iz meča Toronto – Čikago

Boston – Majami/Atlanta

(3) Filadelfija – (6) Bruklin

(4) Klivlend – (5) Njujork

* igra na četiri dobijene utakmice

ZAPAD, PLEJ-IN:

(7) Los Anđeles Lejkersi – (8) Minesota

(9) Nju Orleans – (10) Oklahoma

* igra se jedan meč

ZAPAD, PLEJ-OF:

(1) Denver – poraženi iz meča Lejkersi – Minesota/bolji iz meča Nju Orleans-Oklahoma

(2) Memfis – Lejkersi/Minesota

(3) Sakramento – (6) Golden Stejt

(4) Finiks – (5) Los Anđeles Klipersi

* igra se na četiri dobijene utakmi

NBA zvezda UDARILA PESNICOM u zid i slomila šaku! OVO JE BOLELO! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter