Izvor: Tanjug
30.10.2020 u 22:21
0

OBRADOVIĆ POSLE PORAZA U RUSIJI: Propustili smo šansu da iznenadimo velikog protivnika!

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je večeras da je njegov propustio priliku da iznenadi Himki i dodao da su crveno-beli lošim odlukama u napadu „jednostavno dali“ pobedu protivniku.

„Ostaje žal za propuštenom šansom da iznenadimo velikog protivnika. U nekim momentima su se ponovile greške iz utakmice sa Fenerbahčeom gde smo jednostavno dali protivniku pobedu našim lošim odlukama u napadu. Moramo da učimo iz utakmice u utakmicu i da budemo više konkretni“, rekao je Obradović posle utakmice, prenosi klub.

SAZNAJTE JOŠ

Beograđani OSTANITE KOD KUĆE! Predrag Kon UPUTIO UPOZORENJE!

PUTNICI UPLAŠENI: U autobus 95 bačena OTROVNA materija, vozač jedva zaustavio vozilo, REAGOVALA POLICIJA!

Situacija sa KORONOM DRAMATIČNA! TREND RASTA zaraženih među UČENICIMA, bolnice se PUNE!

SZO: Rekordnih 505.000 novih slučajeva u svetu za 24 sata

SKOČIO SA 15. SPRATA Muškarac presudio sebi u Novom Beogradu

Košarkaši Zvezde izgubili su danas u gostima od Himkija sa 77:83, u šestom kolu Evrolige.

„Potpisom i igrom Džonija O’Brajanta smo dobili kvalitet više, ali on kao i Ročesti i Teri zaostaju i na fizičkom kao i na taktičkom planu. Stvara se nova hemija i treba vremena kojeg nemamo, ali i to je proces kroz koji moramo da prodjemo da bi prava slika tima bila čista“, rekao je Obradović.

U naredni petak, ekipa Crvene zvezde gostuje ekipi Bajerna u Minhenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter