Izvor: kurir.rs
31.10.2020 u 08:36
0

DEJAN RADONJIĆ NA KLUPI PARTIZANA?! Oglasio se Miško Ražnatović povodom dolaska nekadašnjeg tenera Zvezde

Povodom spekulacija da bi nekadašnji trener Zvezde Dejan Radonjić mogao da sedne na uzavrelu klupu Partizana, oglasio se poznati košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović.

SAZNAJTE JOŠ

Beograđani OSTANITE KOD KUĆE! Predrag Kon UPUTIO UPOZORENJE!

PUTNICI UPLAŠENI: U autobus 95 bačena OTROVNA materija, vozač jedva zaustavio vozilo, REAGOVALA POLICIJA!

Situacija sa KORONOM DRAMATIČNA! TREND RASTA zaraženih među UČENICIMA, bolnice se PUNE!

SZO: Rekordnih 505.000 novih slučajeva u svetu za 24 sata

SKOČIO SA 15. SPRATA Muškarac presudio sebi u Novom Beogradu

Bivši trener Crvene zvezde trenutno je bez angažmana nakon što je prošle sezone napustio Bajern iz Minhena, a u košarkaškim krugovima se upravo on pominje kao jedan od kandidata za klupu crno-belih. 

Krenule su spekulacije o preuzimanju Partizana i na sve to reagovao je Ražnatović:

„Vrlo kratko – ne postoje nikakvi kontakti između trenera Dejana Radonjića i bilo kog od klubova, koji se takmiče u ABA ligi! Apsolutno nikakvi! Svaka druga informacija je potpuno netačna!“, poručio je Ražnatović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter