Izvor: Tanjug
31.05.2022 u 18:30
0

OČEKUJE FER I SPORTSKO NAVIJANJE Trener Partizana Željko Obradović pozvao „grobare“ da napune Pionir za derbi sa Crvenom zvezdom u finalu regionalnog takmičenja!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović apelovao je na pristalice crno-belih da navijaju fer i sportski u trećem meču finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde.

Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji, a Partizan će biti domaćin u trećem meču, koji je na programu u sredu od 20.30 časova.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Želeo bih da pozovem naše navijače da u što većem broju napune Pionir i da budu vetar u leđa našim mladim igračima, kao što su to bili tokom cele sezone. Istovremeno, želim da apelujem na njih da navijaju fer, sportski i bez ikakvog vređanja. Voleo bih da se igrači, stručni štab i svi članovi suparničkog tima osećaju prijatno u dvorani i da jedini pritisak koji osete, bude onaj pritisak koji nosi gromoglasna podrška našem timu“, istakao je Obradović.

Partizan je objavio da je posle sudijske ekspertize utvrđeno da su crno-beli u drugom meču finala plej-ofa oštećeni sedam puta, a Crvena zvezda četiri.

„Poseban kuriozitet je činjenica da je odnos grešaka u poslednjoj četvrtini bio četiri na štetu Partizana i „nula“ na štetu Crvene zvezde. Od četiri greške, tri su se dogodile u poslednjem minutu utakmice. U pitanju su nedosuđeni faulovi Voltersa nad Ledejom i Mitrovića nad Lesorom, 57 odnosno 56 sekundi pre kraja, kao i dosuđen prestup Lesora posle izvođenja slobodnog bacanja na 10 sekundi pre kraja“, ističe se u saopštenju Partizana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter