Izvor: Kurir.rs
21.11.2020 u 09:27
0

ODLUKA JE PALA! Bogdan Bogdanović ODABRAO novi tim, potpisuje za OVU ekipu

Nakon što je propala prica o njegovom trejdu u Milvoki Bakse iz Sakramenta, u petak je najavljeno da će Bogdan Bogdanović gledati dalje u izboru novog tima.

A čini se i da je odluka pala!

Bar prema pisanju tamošnjih medija.

Posle fijaska sa Milvoki Baksima, americki mediji su preneli da ce Bogdanovicev novi tim biti ekipa Atlanta Hoksa.

PROČITAJTE JOŠ…

DANAS SE SAOPŠTAVAJU RIGOROZNE MERE! KON ISTIČE: Teško da Vlada Srbije neće prihvatiti predlog

SRĐA JANKOVIĆ OTKRIO ŠTA JE KRIZNI ŠTAB PREDLOŽIO VLADI: Nove mere moraju da stupe na snagu ŠTO PRE, sve se zatvara u 17 sati?!

KBC ZEMUN: Za tri dana stiglo im je 360 pacijenata od 27 do 93 godine, mnogima je UGROŽEN ŽIVOT

DANAS JE ARANĐELOVDAN: Ako želite dobro sebi i svojima ne zaboravite na žito

Bogdan će kao ograniceno slobodni „agent“ potpisati ugovor sa franšizom iz Džordžije cim NBA pravila dozvole slobodnim igracima da parafiraju ugovore, a to je predstojeceg vikenda.

On će se preseliti sa Zapadne u Istočnu konferenciju i da ce tako postati saigrac odlicnog ofanzivnog „pleja“ Treja Janga (22), jednog od najatraktivnijih igraca lige.

Ono što deluje da je takode jasno je da je bek reprezentacije Srbije priorizitovao višegodišnji ugovor, ali i da želi da naplati svoje dobre partije u dosadašnjem delu NBA karijere.

Pominje se da Bogdan, ako je moguce, želi četvorogodišnji ugovor prema kojem bi zaradio oko 70 miliona dolara, odnosno oko 18 miliona godišnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter