Izvor: Tanjug
21.11.2020 u 10:46
0

OBRADOVIĆ: Biće još prijatnih iznenađenja od Zvezde ove sezone

Bez ikakve sumnje zaslužena pobeda Barselone, imali smo odredenih problema da igramo protiv tako organizovanog, „velikog“ i atletski snažnog tima, ali sam zadovoljan drugim poluvremenom i celokupnim naporom tima, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradovic.

Crveno-beli su sinoc u 10. kolu Evrolige poraženi na gostovanju Kataloncima sa 76:65.

PROČITAJTE JOŠ…

SRBIJA ISPRAĆA PATRIJARHA IRINEJA: Vernici se u Sabornoj crkvi opraštaju od patrijarha (FOTO)

DANAS SE SAOPŠTAVAJU RIGOROZNE MERE! KON ISTIČE: Teško da Vlada Srbije neće prihvatiti predlog

SRĐA JANKOVIĆ OTKRIO ŠTA JE KRIZNI ŠTAB PREDLOŽIO VLADI: Nove mere moraju da stupe na snagu ŠTO PRE, sve se zatvara u 17 sati?!

KBC ZEMUN: Za tri dana stiglo im je 360 pacijenata od 27 do 93 godine, mnogima je UGROŽEN ŽIVOT

DANAS JE ARANĐELOVDAN: Ako želite dobro sebi i svojima ne zaboravite na žito

„Nismo odustajali, borili smo se do kraja i to je vrlo pozitivna stvar za nas. Imam zamerki na prvu cetvrtinu, znam i svestan sam da je Barselona jedan od najboljih timova u Evropi, ali možda je i utakmica u Milanu uticala na nas u prvoj deonici.“, istakao je Obradovic za klupski sajt.

Kako je naveo, još jedna vrlo pozitivna stvar koju želi da istakne jeste izvanredna atmosfera na klupi.

„Armosfera nas je motivisala, i mene licno, i to je veliko ohrabrenje za buducnost. Mislim da ce biti još prijatnih iznenadenja od našeg tima u ovoj sezoni“ rekao je Obradovic.

Zvezdi sada sledi prvi veciti derbi u sezoni, protiv Partizana u ABA ligi, a potom mec Evrolige protiv Efesa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter