Izvor: Blic
24.06.2020 u 10:12
0

„OVO NIJE POSLEDNJI PLES“ Obradović NAPUSTIO Fenerbahče uz PORUKU!

Više nije moglo… Željko Obradović je završio dužnost trenera KK Fenerbahče nakon što je u Istanbul stigao 2013.

Sedam sezona kasnije, Obradović i Fener su rešili da svako „nastavi svojim putem“.

Fenerbahče se oglasio saopštenjem i potvrdio da je došlo do rastanka, te da dugi razgovori ipak nisu urodili plodom.

SAZNAJTE I OVO…

OGLASIO SE KIM: Vojne akcije PROTIV Južne Koreje…

UŽAS! NESTAO BRAČNI PAR iz Studenice! Sumnja se da ih je ODNELA bujica!

Brazil POTPISUJE ugovor o PROIZVODNJI probne vakcine protiv korona virusa! Testiranja već počelo na 3000 ljudi!

– Nažalost, želimo da naglasimo da je naš trener danas poslao svoj odgovor klubu i odlučio da godinu dana ne preuzima tim. Kao arhitekta brojnih uspeha, koji je došao u Fenerbahčeovu porodicu u sezoni 2013/14 i osvojio Evroligu 2017, moramo da poštujemo ovu odluku našeg cenjenog trenera Željka Obradovića, legende Fenerbahčea. On će zauvek biti deo porodice Fenerbahčea, sa ostvarenjima i neopisivom radošću koju nam je doneo.



Obradovićev agent Aleksandar Rašković je na Tviteru objavio fotografiju Željka Obradovića i napisao „ovo nije poslednji ples“ te potvrdio da odluka da Žoca da napusti Fener nije i penzija.



Pre Fenerbahčea, Obradović je sa klupe predvodio Panatinaikos u koji je stigao iz Benetona. Trenersku karijeru počeo je tamo gde je završio igračku, u Partizanu, a još je trenirao Huventud, Real Madrid i nacionalni tim naše zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter