Izvor:
20.10.2016 u 17:22
0

PUT OKO SVETA: Zvezda za deset dana prelazi 4.500 kilometara

Košarkaški šampion Srbije do kraja meseca odigraće pet utakmica, od kojih tri u gostima na dalekim destinacijama

Košarkaše Crvene zvezde do kraja oktobra čeka raspored „ko preživi, pričaće“! Crveno-beli će za deset morati da odigraju pet utakmica i prevale 4.500 kilometara.

Ovakva putešestvija svojstvena su samo NBA ligašima, koji često moraju da putuju s jednog na drugi kraj SAD. Ekipa Dejana Radonjića praktično nema kad da odradi prave treninge jer će većinu vremena provesti na terminalima aerodroma, u avionu i autobusu. Zvezdu već sutra čeka neprijatno gostovanje Galatasaraju u Istanbulu, meč visokog rizika zbog ubistva navijača Marka Ivkovića pre dve godine. Tek što se vrate u Beograd, crveno-beli će morati da odigraju meč ABA lige sa Igokeom, a onda dočekuju strašnu Barselonu u Evroligi. Koferi odmah moraju da se pakuju za Atinu, gde će biti novi evroligaški megdan, ali s Panatinaikosom, a posle toga zvezdaši neće imati priliku ni da se pošteno naspavaju jer moraju u Bar, gde ih u okviru 7. kola ABA lige čeka Mornar.
– Jeste, baš je težak raspored. Ali znali smo za to jer je format Evrolige drugačiji ove sezone. Ipak, šta je, tu je, dobro smo počeli sezonu, nadam se da ćemo tako i nastaviti. Što se želje za pobedom tiče, tu je sve jasno – kaže Marko Simonović, a na pitanje koliki je problem nedostatak vremena za treninge, odgovara:
– Veoma je nezgodno. Međutim, profesionalci smo, znamo kako da sačuvamo telo tokom velikih napora.

Ovakav pakleni raspored nastaviće se i u novembru, kada košarkaši Crvene zvezde neće biti u Beogradu deset dana.

Kurir
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter