Izvor: Tanjug
21.12.2021 u 13:58
0

RADONJIĆ: Probaćemo da zaustavimo Micića i Larkina

Efes je prvak Evrope, sa malim izmenama u odnosu na prošlu sezonu, igrači koji su bili nosioci su i dalje su tu. U dobroj su formi, kvalitet je potpuno jasan i znamo da nas čeka težak meč, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči meča protiv Anadolu Efesa u Evroligi.

– Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, ali daćemo sve od sebe da budemo najbolji što možemo u ovom trenutku, ne samo u odbrani, nego i napadu – rekao je Radonjić uoči puta za Istanbul.

Crveno-beli ni na ovoj utakmici nece biti kompletni, Dejanu Davidovcu sledi pauza, dok je Ognjen Dobrić pod velikim znakom pitanja.

– U dobrom smo ritmu, ako nastavimo s ovakvom koncentracijom i zalaganjem, možemo da tražimo šansu na ovom gostovanju. Efes se izdigao posle lošeg starta u Evroligi, ostvarili su šest pobeda na poslednjih osam utakmica, tako da će pokušati da i na meču u sredu odigraju u istom ritmu – rekao je kapiten crveno belih Branko Lazić.

Utakmica 17. kola Evrolige Anadolu Efes – Crvena zvezda igra se sutra od 18.30 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter