Izvor: ALO
16.05.2020 u 10:11
0

SALE ĐORĐEVIĆ OSVOJA SRCA CRNO-BELIH: Otkrio zašto će im biti večni dužnik

Trener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević bio je gost Eurodevotiona, a u jednom trenutku osvrnuo se na gostovanje svog tima u Beogradu, u prepunoj Areni.

Partizan je u Top 16 fazi Evrokupa dva puta pobedio slavni italijanski klub i obezbedio prednost domaćeg terena u doigravanju, ali zbog pandemije koronavirusa još nije poznato da li će sezona biti nastavljena.

OBAVEZNO PROČITAJTE

STIŽE NOVAC: Danas počela isplata 100 evra na 950.000 računa

PAPRENO LETOVANJE NAKON PANDEMIJE: Do mora i nazad 1.000 evra samo za testove

OBOGATITE SE U DOBA KORONE Ovo su saveti privrednika za ulaganje dva moćna biznisa

Legendarni igrač Partizana i doskorašnji selektor reprezentacije Srbije zahvalan je navijačima kluba iz Humske na dočeku.

– Veliki ponos. Bilo je posebno, odrastao sam kao navijač Kicanovićevog i Dalipagićevog Partizana. Bilo je to veče zbog kojeg ću im biti večno zahvalana. Tih 18.000 ljudi ne znaju koliko su me ponosnim učinili. Ostajao sam im dužan. Partizan je definitivno moja omiljena ekipa – rekao je Đorđević.

Srpski trener u timu iz Bolonje ima i dvojicu sunarodnika – Miloša Teodosića i Stefana Markovića.

– Oni su vrlo različiti, ali zajedno dobro igraju na terenu. Jedan igra sa totalno nepredvidivim talentom, drugi ima čelični karakter. Marković je životinja koja u svakom trenutku traži plen na terenu. To je miks koji sam oduvek voleo. Odlična sezona u Italiji je završena, ali čeka nas još jedna, možda i kraj ove, i treba još mnogo da radimo –  kaže Đorđević.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter