Izvor:
08.09.2019 u 15:52
0

SAŠA ĐORĐEVIĆ: Previše izgubljenih lopti

Selektor Srbije priznao je da su greške u odbrani načinjene tokom druge četvrtine "osudile" ekipu na poraz od Španije. Uputio je i javne reči kritike najboljem NBA centru.

Aleksandar Đorđević ocenio je na zvaničnoj konferenciji za novinare da je Španija u derbiju J grupe Mundobasketa bila bolji tim i zasluženo odnela pobedu, zahvaljujući kojoj će se u četvrtfinalu sastati sa Poljskom, dok će Srbija imati znatno težeg protivnika – Argentinu, a u potencijalnom polufinalu možda selekciju SAD.

– Čestitam Španiji. Izbacila nas je iz naše igre, poremetila ono što smo planirali da uradimo. Nismo dobro odgovorili na njihove promene odbrane, neke lopte smo izgubili na neobjašnjiv način. Sa ukupno 17 izgubljenih lopti i ovakvom igrom, čak i za nas je pobeda bila van domašaja – rekao je strateg "orlova" i odmah se osvrnuo na isključenje Nikole Jokića zbog protesta u 24. minutu.

On je nakon udvajanja od strane Marka Gasola i Vilija Ernangomeza protestovao što je umesto faula dosuđena "mrtva" lopta, a na prvu tehničku je reagovao psovanjem, što sudija kao da je jedva dočekao.

– Drugo poluvreme smo odigrali srčano, ali mi se nije svidela glupa reakcija našeg igrača. Mogli smo da izgubimo utakmicu i sa njim, ako je protivnik bolji, ali on je trebalo da ostane na terenu i bude jedan od lidera ekipe – jasan je Đorđević.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter