Izvor:
12.05.2018 u 23:18
0

SELEKTORA SRBIJE ZOVE KNEŽEVINA: Đorđevića na klupi žele finalisti Lige šampiona!

Finalista ovogodišnje FIBALige šampiona zainteresovan je za usluge selektora košarkaša Srbije Aleksandra Đorđevića, pišu francuski mediji.

Posle razlaza sa Bajernom, za Aleksandra Đorđevića je interesovanje pokazao Virtus iz Bolonje, a sada je u trku ušao i Monako.

Klub iz kneževine će po svoj prilici na kraju sezone ostati bez trenera, pošto crnogorskom stručnjaku Zvezdanu Mitroviću ističe ugovor. Mitrović ima ponudu Tonija Parkera da preuzme Asvel, a ako se to dogodi, u Monaku bi mogao da ga zameni Saša Đorđević, prenosi specijalizovani francuski portal, navodeći da je selektor Srbije u prijateljskim odnosima sa vlasnikom Monaka.

Monako je trenutno prvi na tabeli francuskog prvenstva, a prošlog vikenda u finalu FIBA Lige šampiona poražen je od AEK-a sa 100:94.

Izvor: Kurir
Foto: Twtter/Nacika7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter