Izvor: Mondo
27.06.2020 u 11:33
0

Uroš Trifunović još 4 godine u Partizanu!

Partizan je parafirao važan ugovor.

Uroš Trifunović nastaviće da nosi crno-beli dres, pošto je dogovorena nova saradnja, i to na četiri godine.

Kako je saopšteno mladi košarkaš, koji će u decembru napuniti 20 godina, stavio je potpis na novi ugovor do 2024. godine.

On je prethodnu sezonu počeo u Megi, ali je povratkom sa pozajmice u Partizan skrenuo pažnju dobrim partijama i sa ekipom osvojio Kup Radivoja Koraća, a pre prekida takmičenja stigao i do prvog mesta na tabeli ABA lige i četvrtfinala Evrokupa.

Trifunović je debitovao i za seniorsku reprezentaciju Srbije u februaru na meču protiv Finske u kvalifikacijama za Eurobasket, a selektor Kokoškov uvrstio ga je i na spisak igrača za pripreme na Kopaoniku ovog leta, koje su otkazane zbog pandemije korona virusa.

Mladi košarkaš, sin nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Aleksandra Trifunovića, prijavio se i za NBA draft koji bi trebalo da se održi u oktobru.

On je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Mladost Zemun i Pinar Karšijaku, a sa reprezentacijom Srbije je osvojio Evropsko prvenstvo do 18 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter