Izvor: Informer.rs
13.06.2023 u 12:07
0

UVEK JE DOBRO BITI SRBIN, POSEBNO DANAS: Brutalna poruka Bogdana Bogdanovića

As Atlante i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović među prvima je čestitao Nikoli Jokiću osvajanje NBA titule.

Nagetsi su sa 4-1 u seriji savladali Majami Hit, a prethodno su na Zapadu eliminisali Minesotu (4-1), Finiks (4-2) i Lejkerse (4-0). 

Opet je naravno izdominirao Nikola Jokić, koji je odradio najveći deo posla, odveo je Nagetse do dugo čekanog trofeja i na kraju mu je pripala i nagrada za MVP-a. Pljuštale se posle pobede nad Majamnijem čestitke sa svih strana, među prvima se oglasio prijatelj i saigrač iz reprezentacije.

-„Čestitam brate! Ponosan sam na tebe“, napisao je Bogdanović.

Nije Bogdan Bogdanović zaboravio ni Novaka Đokovića koji je takođe ispisao istoriju, u nedelju.

„Uvek je dobro biti Srbin, posebno danas! Hvala vam, Džokeri“.

Jokić je prosečno je beležio 30,8 poena, 13,5 skokova i osam asistencija. Prethodno je proglašen za MVP-ija u Zapadnoj konferenciji. U odlučujućoj petoj utakmici finala postigao je 28 poena, uz 16 skokova i četiri asistencije.

PARTIZAN I ZVEZDA OPET U EVROLIGI! Španci odustali, „večiti“ uz Virtus sigurni učesnici
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter