Izvor: Informer.rs
14.06.2023 u 16:55
0

VOLJEN U SVLAČIONICI: Mlada zvezda NBA lige: Boban je najbolji saigrač kojeg sam ikad imao

Treći pik prošlogodišnjeg drafta Džabari Smit izjavio je da mu je Boban Marjanović sa kojim deli svlačionicu u Hjuston Roketsima, najbolji saigrač kojeg je ikad imao!

Smit je velika nada Hjustona i jedna od „zvezdi u usponu“ najjače košarkaške lige sveta, što opravdava i visoka pozicija sa koje su ga Roketsi prošle godine birali.

On je u razgovoru za „Basket njuz“ govorio o atmosferi u najmlađoj ekipi lige i o svom omiljenom saigraču.

– Prošla sezona je bila teška ali bilo je dobro imati Bobana Marjanovića u svlačionici. On je jedan od najprijatnijih ljudi na svetu. Uvek se smeje i navija za tebe.

Nikada nećete po njegovom ponašanju znati da li je imao loš dan, jer je uvek sjajno raspoložen.

Kada god bi ulazio u svlačionicu grlio bi me proveravajući da li je sve okej.  

U Skoplju počelo EVROPSKO KOŠARKAŠKO PRVENSTVO za srednjoškolce

Boban je naprosto sjajan saigrač, najbolji kojeg sam ikad imao. Tokom cele karijere nisam upoznao nekoga ko je konstantno dobro raspoložen. Uvek je fin prema ljudima oko sebe. Ako želite da imate dugačku karijeru u NBA ligi, samo pogledajte Bobana i šta on radi – rekao je Smit.

Smit je ove sezone za Hjuston postizao 12,8 poena u proseku uz 7,2 asistencije i po jednu asistenciju i blok.

Hjuston Roketsi sezonu su završili kao najlošiji tim lige, ali glavni cilj tima iz Teksasa je razvitak mnoštva mladih igrača koje imaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter