Izvor: SK
09.09.2023 u 13:15
0

LEGENDARNI ŽELJKO OBRADOVIĆ IMA SAMO JEDNU PORUKU ZA ORLOVE!

Orlovi su stigli nadomak zlata na SP u Manili. Izabranici Svetislava Pešića pokazali su koliko vrede i da ih prognoze pesimista uoči šampionata nisu deprimirale, a da im s druge strane, optimisti nisu natovarili prevelik pritisak. Hrabro su koračali iz meča u meč i podizali formu. A jedan od onih koji je verovao u njih je Saša Obradović, legenda koja zna kako se osvaja zlato na SP.

Obradović sa puno respekta govori o nemačkom timu, ali veruje u novi uspeh srpske selekcije.

– Nije se očekivalo da će baš da doguraju ovako daleko, pa ni Amerikanci ih nisu toliko detaljno skautirali i igrali su sa puno arogancije protiv njih i zato ih je stigla zaslužena kazna. Nemci su poznati po upornosti i mentalnoj snazi, nikad ne odustaju, imaju u svojim redovima NBA igrače. A ovo im je možda i najbolja selekcija u istoriji. Na drugoj strani, mi imamo tradicionalan kvalitet i talenat, izvanredne pojedince i dobru timsku igru. I naravno, selektora Svetislava Pešića, trenersku legendu. Sve je pod konac u našoj ekipi, samo da nastavimo tako, da forsiramo granitnu odbranu i imamo šanse za zlato“, poručio je Saša Obradović, koji u bogatoj kolekciji medalja ima zlato sa SP u Grčkoj, 1998. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter