Izvor: Kurir.rs
18.01.2023 u 12:22
0

LEPA KRAGUJEVČANKA STRAH I TREPET SUDIJSKE STOLICE: Ceo svet priča o njenom verbalnom duelu sa NADALOM, u dve reči ga je matirala! (FOTO)

Do rasprave je došlo kada je Marijana odlučila da opomene Nadala jer odugovlači sa servisima. Španac je pobesneo i osuo paljbu.

Kragujevčanka Marijana Veljović, teniska zvezda iz sudijske stolice, ponovo je dospela u centar pažnje.

ŠOK U MELBURNU: Nadal ispao sa Australijan opena

Marijana je sudila meč drugog kola Australijan opena između Rafaela Nadala i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda i nije imala nimalo lak posao.

Srpkinja je na ovom meču imala sukob sa španskim teniserom, ali nije dozvolila da je to poremeti. Ostala je smirena i koncentrisana i sjajno je odradila svoj posao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Do rasprave je došlo kada je Marijana odlučila da opomene Nadala jer odugovlači sa servisima. Španac je pobesneo i osuo paljbu:

„Odem po peškir, okrenem se i vidim sat kako odbrojava ‘pet, četiri…’, sa tobom je uvek isto! Sve je ok. Eno ga, peškir je tamo, ne mogu da ga uzimam svaki put, a on je u najdaljem uglu terena“, besneo je Nadal.

Marijana nije nasela na njegovu provokaciju, šmekerski ga je „iskulirala“ i nastavila profesionalno da radi svoj posao.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da zgodna Kragujevčanka lako izlazi na kraj sa prepotentnim teniskim zvezdama. Podsetimo, pre tri godine na Australijan openu očitala je lekciju i Rodžeru Federeru nakon njegovih psovki tokom četvrtfinala sa Tenisom Sandgernom. Marijana je tada prekorila nepristojnog Švajcarca i zbog toga dospela pod lupu javnosti.

Marijana je rođena 24. januara 1986. godine u Kragujevcu. Tenisom se bavila od malih nogu, kada taj sport nije bio popularn kod nas. Oprobala se u atletici, košarci, odbojci i latinoameričkom plesu, ali je tenis ostao najveća ljubav. Prvu sudijsku školu završila je u Beogradu 2008, i te godine je bila najbolji polaznik. Od tog momenta počinje uspon njene karijere. Vredno je radila i isplatilo se. Deset godina kasnije imala je priliku da sudi i veliko finale jednog Grend slem turnira. Sada predstavlja sam sudijski vrh u svetu tenisa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter