Izvor: Alo.rs
15.10.2023 u 12:20
0

MITROVIĆ ISTAKAO ŠTA MU JE BILO NAJTEŽE: Dugo nisam igrao u težoj atmosferi, sledeći meč najvažniji u poslednjih 15 godina

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović izneo je svoje utiske nakon poraza protiv Mađarske (2:1) u meču sedmog kola kvalifikacija za EP.

Centarfor „orlova“ nikako nije imao sreće na ovom susretu na kom su mu poništena dva gola.

-Čestitao bih Mađarima na prolazu na Evropkso prvenstvo. Iz ove perspektive su to zaslužili. Na nama je da preostale dve utakmice da dobijemo. Ono što je pozitivno jeste da sve zavisi od nas i igramo na domaćem terenu. Treba se vratiti u Beograd i spremiti utakmicu koja je u poslednjih 15 godina najvažnija za našu reprezentaciju – rekao je Mitrović. 
Govorio je i o navijačima na „Puškaš areni“, tu je bilo i nekoliko hiljada gostujućih.

„Dugo nisam igrao u težoj atmosferi. Nadam se da će takva biti u Beogradu“, zaključio je Mitrović.

Utiske je sumirao i kapiten Dušan Tadić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter