Izvor: HAPPYBSC
26.02.2024 u 20:05
1

NAJVEĆI SE SRELI VEĆ U AVIONU: Poznato kada ćemo znati da li gledamo epski meč Đoković – Nadal na „petom grend slemu“

Sudbina ih je već spojila na putu ka Sjedinjenim Američkim Državama, a mogli bi da se susretnu već u prvom kolu mastersa u Indijan Velsu.

I pored svih turnira i pored svih rezultata i uspeha, teniska vest sedmice je bila fotografija Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Instagramu. Oni su bili u istom avionu na putu ka SAD, pa su iskoristili priliku da taj trenutak ovekoveče.

JAVIO SE NAJPRLJAVIJI NBA IGRAČ: Grin objasnio Jokićev lakat, ovakve reči Nikola JOŠ NIJE ČUO

I tako se još jednom rasplamsala priča o potencijalnom, jubilarnom 60. okršaju njih dvojice. Naime, Nadal sada koristi zaštićeni renking kako bi učestvovao na mastersu u Kaliforniji, što znači da neće biti nosilac, pa u teoriji već u prvom kolu turnira može da igra protiv Đokovića. Bio bi to čak 60. „Rafole“, kako navijači nazivaju najveće rivalstvo u istoriji tenisa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAJVEĆI SE SRELI VEĆ U AVIONU: Poznato kada ćemo znati da li gledamo epski meč Đoković – Nadal na „petom grend slemu“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter