Izvor: alo sport
26.02.2024 u 18:04
0

JAVIO SE NAJPRLJAVIJI NBA IGRAČ: Grin objasnio Jokićev lakat, ovakve reči Nikola JOŠ NIJE ČUO

Drejmond Grin objasnio situaciju tokom meča Golden Stejta i Denvera.

Fantastičnu partiju je pružio Nikola Jokić garniranu tripl-dablom. Ali je sa meča Denvera i Golden Stejta privukla pažnju javnosti situacija između srpskog centra i Drejmonda Grina.

Pojasnio je sada jedan od najprljavijih igrača u NBA ligi šta se zapravo deslio kada ga je Jokić udario laktom.

– Jokić me je udario ramenom u bradu. I nisu svirali faul u napadu, nakon čega sam ga obuhvatio. I vraćao se sada na drugi kraj terena i kaže mi: ‘Brate, to je definitivno bio prekršaj.’ Rekao je 100% prekršaj. Rekao mi je da to nije uradio namerno. A ja sam mu odgovorio da znam da to nije uradio namerno. Zato ga nisam jako faulirao, samo sam ga obuhvatio jer znam da to nije uradio namerno. Volim da igram protiv momaka gde postoji međusobno poštovanje prema radu koji si uložio, radu koji sam uložio, postoji zdravo takmičenje. I uvek uživam u časti igranja protiv Džokera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter