Izvor: Kurir
11.10.2023 u 13:24
0

NAVIJAM ZA ZVEZDU I ZA PARTIZAN! : Neverovatna izjava novopečenog reprezentativca Srbije,

Mihailo Stevanović novi je mladi reprezentativac Srbije rođen u Švajcarskoj.

Momak rođen 4. januara 2002. godine u Bazelu Mihailo Stevanović prošao je sve mlađe kategorije Švajcarske, a onda je dobio poziv selektora Dušana Đorđevića. Debi za Srbiju trebalo bi da ima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. U utakmicama protiv Engleske i Severne Irske.

CEO SVET STAO NA NOLETOVU STRANU: Surov odgovor Novaka Nadalu odjeknuo daleko

– Igrao sam za Švajcarsku do omladinaca, onda je usledila pauza zbog korone i više me nisu zvali. Potom me je pozvala Srbija i nije mi bilo teško da donesem odluku. Osećam se kao Srbin i želi da igram srcem za svoju zemlju – rekao je za Sportski žurnal Mihailo Stevanović.

Mesto centralnog veznog fudbalera je prirodna pozicija za Mihaila Stevanovića koju on igra u svom klubu Sankt Galenu. Neobičnom izjavom o večitim rivalima skenuo je pažnju javnosti.

– Navijam za Zvezdu i za Partizan! Imam drugare koji igraju u Srbiji. Lepo je videti ih u Ligi šampiona. Jedva čekam da doživim osećaj kad zaigram za Srbiju. Lepo su me prihvatili u reprezentaciji. Veliki momenat u mom životu – istakao je Mihailo Stevanović i otkrio svoju veliku želju:

– Cilj mi je da jednog dana zaigram za A reprezentaciju Srbije! Ali, moram, korak po korak.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter