Izvor: TELEGRAF.RS
19.09.2023 u 16:59
0

NEOČEKIVANA ODLUKA: Barak Bahar spremio iznenađenje u startnoj postavci protiv Mančester sitija!

Crvena zvezda od 21.00 igra protiv Mančester sitija na Etihadu u okviru 1. kola grupe G Lige šampiona.

Navijači Zvezde sa nestrpljenjem čekaju da vide kojih 11 će izaći na teren, a prema poslednjim informacijama, Barak Bahar bi mogao da ozbiljno iznenadi i da u startnoj postavi izvede nekoliko imena koja predstavljaju iznenađenje da zaigraju od starta.

Naser Điga bi trebalo da dobije prednost od starta kao štoper.

BRITANSKA ŠTAMPA O VEČERAŠNJEM OKRŠAJU: Kako Englezi pišu o duelu GRAĐANA sa Crveno belima“ Zvezda je veća od PSŽ“ navodi BBC

Ideja Baraka Bahara je da dodatno ojača defanzivu i da ima tranziciju i transformaciju u situacijama kada napada i kada se brani, što će verovatno više biti slučaj tokom meča, pa bi trebalo da se zadnja linija koriguje sa tri pozadi na četiri.

Posebne uloge, drugačije od uobičajenih, trebalo bi da budu namenjene Srđanu Mijailoviću, Milanu Rodiću i Stefanu Mitroviću, a verovatno je razlog ideja Baraka Bahara da neutrališe krila Mančester sitija i ofanzivne igrače u veznom redu, kako bi crveno-beli imali više igrača u odbrani u tim situacijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter