Izvor: sportal
19.09.2023 u 12:52
0

BRITANSKA ŠTAMPA O VEČERAŠNJEM OKRŠAJU: Kako Englezi pišu o duelu GRAĐANA sa Crveno belima“ Zvezda je veća od PSŽ“ navodi BBC

Engleske medije meč Mančester siti - Crvena zvezda zanima samo kroz jednu prizmu i pitanje - hoće li Građani uspeti da odbrane titulu prvaka Evrope? Zvezdu vide samo kao prvu prepreku, meč je najavljen šturo i servisno, sve je podređeno tome da engleski velikan potvrdi kapacitet da se održi u samom vrhu.

Citira se Kajl Voker koji je dobio kapitensku traku i koji je otkrio govor Pepa Gvardiole.

Opet krećemo sa dna i penjemo se na vrh planine“, jasan je bio znak Španca da se neće spavati na lovorikama. Zvezda se tu vidi samo kao prva prepreka na startu Lige šampiona. Miror Sport donosi naslov „Pep želi da izgradi dinastiju Sitija“, svi su za meč samo izdvojili očekivane postave, a samo se jedan medij izdvojio tako što je prostor dao i igračima Crvene zvezde.

BITAN SASTANAK U SVLAČIONICI NA ETIHAD ARENI: Početak Lige šampiona je pred vratima,MILJENIK NAVIJAČA OTKRIO O ČEMU SE RADI

 

Dejli Miror je izdvojio barem u jednom okviru izjave Marka Stamenića, koji je bio na konferenciji za medije uoči meča. Kako je sve ispraćeno, možete pogledati u galeriji.

„Zvezda je veća od PSŽ-a!“ BBC moćno predstavio crveno-bele: Navijači će večno verovati da će se 1991. ponoviti!

BBC posvetio je veliku pažnju dolasku Crvene zvezde na megdan Mančester sitiju. Posvećen je veliki tekst šampionu Srbije i nekadašnjem prvaku Evrope, koji je i dalje ponosan na lovorike iz 1991. godine. Kakav je značaj tog pehara, svedoči i činjenica da ga PSŽ još nije osvojio, a Mančester siti se načekao. Sa dva naslova, „Zvezda veća od PSŽ-a“ i „Navijači nikad neće prestati da veruju da će se šampion iz 1991. opet podići“, najavljen je tim Baraka Bahara.

Kako se približavamo utakmici u Mančesteru u utorak, činjenice su jednostavne – oba kluba su jednom prilikom osvojila Ligu šampiona, ranije označenu kao Kup Evrope. Igrači Pepa Gvardiole su to uradili prošle sezone, dok je Crvena zvezda podigla trofej 1991. godine, ali to nije bitno što se nasleđa tiče“, piše BBC.

„Bili su šampioni Evrope i niko im to ne može oduzeti. Što se tiče srpskih navijača, njihov klub spada među velikane. Po njima, Crvena zvezda je veća od Pari Sen Žermena, jer ovaj drugi tim nikada nije osvojio Ligu šampiona. I nemojte se ni usuditi da Zvezdu poredite sa RB Lajpcigom. Mnogi navijači veruju da je uspeh Crvene zvezde na međunarodnoj sceni prekinuo građanski rat u Jugoslaviji. Da nije sve upropastio, crveno-beli iz Beograda bili bi moćni kao Benfika i Ajaks“

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter