Izvor: TANJUG
19.09.2023 u 18:57
1

ORE SE ZVEZDINE PESME U MANČESTERU: Crveno-beli se okupili na trgu i krenuli na utakmicu!

Navijači Crvene zvezde okupili su se u centru Mančestera tri sata pre početka meča protiv Mančester Sitija i organizovano krenuli na stadion „Etihad“ gde će bodriti izabranike Baraka Bahara na startu Lige šampiona.

NEOČEKIVANA ODLUKA: Barak Bahar spremio iznenađenje u startnoj postavci protiv Mančester sitija!

Grupa od oko hiljadu navijača okupila se na jednom trgu u Mančesteru, odakle je organizovano, uz pevanje navijačkih pesama, krenula na poprište istorijskog dvoboja šampiona Engleske i Srbije.

Prema ranijim najavama, Crvenu zvezdu će na stadionu Mančester Sitija bodriti oko dve i po hiljade navijača koji su pristigli u Englesku iz Srbije i drugih delova Evrope. Utakmica Mančester Siti – Crvena zvezda grupe G Lige šampiona počinje u 21 čas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ORE SE ZVEZDINE PESME U MANČESTERU: Crveno-beli se okupili na trgu i krenuli na utakmicu!”

  1. Iako sam grobarka naravno da navijam i za Zvezdine navijače na terenu ( ne mislim na pravi teren) i ove navijače kod kuće i za Zvezdu, uostalom kao što rade svi pravi navijači bilo čiji da su .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter