Izvor: Sportal.rs
13.08.2023 u 12:36
0

NIJE ŽELEO U SRBIJU: Hrvatski fudbaler odbio ponudu PARTIZANA, sada ga NIKO NEĆE

Hrvatski fudbaler Ante Ćorić otkrio je da se za njega interesovao Partizan, ali da on nije želeo ni da pregovara sa srpskim klubom.

Ćorić je pažnju na sebe skrenuo još kao tinejdžer u Dinamu, međutim od odlaska sa „Maksimira“ 2018. godine, njegova karijera ide silaznom putanjom.

Pošto mu je konačno istekao ugovor sa Romom, 26-godišnjak je postao slobodan igrač, a još je u potrazi za novim klubom.

SLIKA KOJA JE SVE ZABRINULA: Aleksandar Mitrović na ŠTAKAMA (FOTO)

Na pitanje da li postoji opcija da se vrati u Hrvatsku u podkastu „Inkubator“, odgovorio je:

– Bilo je više opcija, ali treba reći da je fudbal ipak posao. Volim ga, ali to je posao. Sutra da idem da igram negde u Hrvatskoj, recimo za Rudeš, igraću svim srcem za taj klub, ali ću opet u sebi navijati za Dinamo. Bilo je i Hajduk i Osijek, pokrenulo se nešto, nije bilo konkretno, ali je bilo priča i nisam razgovarao sa njima prvo zbog sebe i ljudi koji me cene jer znaju koliko volim Dinamo. Nisam hteo da ih razočaram. Prvo sebe nisam hteo da razočaram, ne znam kako bih mogao, to je baš teška odluka – ispričao je Ćorić.

Otkrio je hrvatski fudbaler da se u prošlosti za njega interesovao i Partizan.

Zašto bih išao u Srbiju, ako mogu u Hrvatsku? Ja tako gledam. Partizan ili Crvena zvezda? Pre dve godine je bio kontakata. Bila je priča za Partizan jedne godine, ništa konkretno, samo sam se zahvalio da ne bih i to je to –  kazao je Ćorić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter