Izvor: Alo.rs
09.11.2023 u 13:48
0

NOLE IZNENADIO ODGOVOROM: Pitali Đokovića da li bi bio predsednik Srbije, on kao iz stopa odgovorio OVO

Najbolji teniser ikada Novak Đoković odbacio je mogućnost da jednog dana bude predsednik Srbije, priznao je medijima u Francuskoj.

Najbolji teniser u istoriji osvojio je u nedelju masters u Parizu, svoj 40. u karijeri, a ukupno 97. trofej u karijeri. Francuzi znaju da Novaka obožavaju Srbi, pa su ga pitali da li postoji mogućnost da jednog dana postane i predsednik Republike Srbije.

– Ne, ne, ne. Mislim da je moja odgovornost i moja uloga malo drugačija, vezana je za sport, obrazovanje – rekao je bez dvoumljenja prvi teniser sveta.

Novak ima humanitarnu organizaciju i trudi se da pomogne što većem broju dece u Srbiji.

VEROVALI ILI NE, FEDERER U PENZIJI ZARAĐUJE TRI PUTA VIŠE OD NOVAKA: Najbolji na svetu, a ipak POTCENJEN, podaci ŠOKIRALI

– Moja supruga, moja porodica i ja radimo sjajne stvari. U proteklih 15-ak godina, omogućili smo da se 50.000 dece uključi u obrazovni program. Mislim da na ovaj način možemo da uradimo mnogo za naše društvo  – poručio je vlasnik 24 grend slem trofeja.

Posle mastersa u Parizu prvi teniser sveta će  učestvovati na završnom Mastersu u Torinu koji počinje 13. novembra. Đoković brani pehar i 1.500 poena, a biće mu dovoljna samo jedna pobeda da sigurno obezbedi prvo mesto na ATP listi. Potom sledi Dejvis kup je na programu od 21. do 25. novembra, a reprezentacija Srbije za rivala u četvrtfinalu će imati Veliku Britaniju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter